Přejít k obsahu
  • Objednávka pálení
  • O naší pálenici
  • Jak probíhá destilace
  • Jak připravit kvalitní kvas
  • Kvasinky a enzymy
Pálenice Velké HostěrádkyProvádíme pálení ovoce, meruňkovice, slivovice
  • Objednávka pálení
  • O naší pálenici
  • Jak probíhá destilace
  • Jak připravit kvalitní kvas
  • Kvasinky a enzymy

Kvasinky a enzymy

Kvasinky – slouží k hlubokému prokvašení a vysoké čeřivosti. Rychle rozkvasí a zachovají v kvasu typické aroma. Dochází k lepšímu využití cukrů a vyšší výtěžnosti alkoholu. Chrání proti nechtěnému zoctovatění.

Používané kvasinky:

  • SPIRIFERM AROM – kvasinky k zintenzivnění aroma
  • OENOFERM FREDO F3 – chladnomilné kvasinky na rozkvašení studených moštů za nízkých teplot 13 – 17 st.
  • VITEMON COMBI – živná sůl pro kvasinky

 

Enzymy – Enzymy nám v ovoci odbourávají pektiny. Tak dojde k rozpadu vnitřního obsahu plodů. Ovoce se stává tekutějším a šťáva obsažená v buňkách může být důkladněji rozkvašena kvasinkami.

  • TRENOLIN BUKETT – enzym s účinkem na uvolnění aroma
  • DISTIZYM FM – speciální enzym k rozkladu kvasu

 

Tyto produkty dodává:
PRONECO s.r.o.
Klentnice 78
Tel. 519 515 117

Kontakt

Jaroslav Ruml
Velké Hostěrádky 201
691 74 Velké Hostěrádky

Telefon: +420 519 419 512
Mobil: +420 603 823 546

E-mail: tramp@iol.cz

    Poslat zprávu do pálenice
    Prosím vyplňte všechny pole formuláře.